bIOGRAFIA

Girona (Catalunya) 1956.

Viu i treballa a Girona on té l ́estudi. Segueix el camí inaugurat per la nova figuració dels anys seixanta, a la qual incorpora bones dosis d ́abstracció geomètrica propera al cubisme i a la pintura metafísica, sense oblidar en cap moment la història universal de la pintura.

Tanmateix, ja sigui en les dues o tres dimensions, no vol identificar-se amb cap escola concreta. Amb una trajectòria artística ininterrompuda desde l ́any 1.979, destaquen les exposicions a la Sala Dalmau de Barcelona de la qual n ́és artista, al Museu d ́Història de la ciutat de Girona, a la Fundació Valvi de Girona, a la Galería Cyprus de Sant Feliu de Boada a l ́Alt Empordà, a la Fundació Vila Casas de Torroella de Montgri i de Barcelona i darrerament al Centre Cultural Les Bernardes de Salt. També va èsser col.laborador habitual de la Galeria NO+Art de Girona.

La seva obra es pot veure a diferents museus: Museu Olímpic de Laussanne (Suïssa), Fundació Vila Casas Can Framis (Barcelona), Museu d ́Història de la ciutat (Girona). Així com a col.leccions privades de Colòmbia, Itàlia, Israel, Anglaterra, Nova York, San Francisco, Praga, Tòkio, Honk-Kong, Madrid, Suïssa, Russia, etc…..

També s ́ha pogut veure obra seva en Fires d ́Art Internacional: Fira ART MIAMI (USA) (One Man Show), ARTE FIERA (Bologna-Itàlia), ART MADRID (Madrid) ARTEXPO (Barcelona), etc.

Membre fundador del Taller d ́Art Admetlla-Amagat, espai de referència en la tasca pedagògica-artística de la ciutat de Girona desde fa més de 25 anys.

Desde l ́any 1979 ha realitzat i participat en nombroses exposicions individuals i col.lectives tant a Catalunya com a la resta de l ́estat espanyol.